Home » De Jantjes 2019

Darthuizer Toneelvereniging speelt 29 en 30 november “De Jantjes”

Wegens het 70-jarig jubileum en het grote succes van 2007 komt de Darthuizer Toneelvereniging terug met de meest gespeelde Nederlandse musical ooit, De Jantjes.
Met onvergetelijke liedjes als ‘In de Jordaan’, ‘Wordt nooit verliefd’, ‘Dat zijn onze Jantjes’, ‘Nou tabé dan’ en natuurlijk ‘Omdat ik zoveel van je hou’. Het heerlijke verhaal, de onvervalste Amsterdamse humor, de onweerstaanbare liedjes, een fantastische cast staan garant voor een onvergetelijke avond theater. Mis het niet!

In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet, Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje en de straatmuzikanten Na Druppel en De Mop komen dagelijks hun borreltje drinken en proberen ieder op eigen wijze iets van het leven te maken. Zo ook De Jantjes, Dries, Manus en Toon, net afgezwaaid uit het leger lukt het hen niet om hun leven op de rit te krijgen. Door intriges, verloren liefdes, geldproblemen en misverstanden besluiten zij Amsterdam de rug toe te keren en te vertrekken naar Nederlands Indië. En dramatisch afscheid aan de kade volgt. Als ze na jaren terugkeren is het feest in de Jordaan, maar er blijkt er veel veranderd!

 

 

 

De voorstellingen vinden plaats in Sport- en Cultuurcentrum De Binder, Hoflaan 29 te Leersum. Kaarten à €12,50 zijn op deze site verkrijgbaar en via onderstaande voorverkoopadressen.

  • vrijdag 29 november, aanvang 20:00, zaal open 19:30. Kaarten hier te bestellen/reserveren en bij de verkooppunten.
  • zaterdag 30 november matinee, aanvang 14:00, zaal open 13:30. Kaarten zijn nog zeer beperkt online hier te reserveren/bestellen en bij de voorverkooppunten. Bij de matinee ontvangt u een gratis kopje koffie of thee in de pauze, aangeboden door Kèk Media.
  • zaterdag 30 november avond, aanvang 20:00, zaal open 19:30.  UITVERKOCHT!!

 

Kaarten voor de vrijdagavond en de zaterdag matinee zijn te koop bij de volgende verkooppunten:

- De Binder (vrijdagavond UITVERKOCHT)
- AH Leersum
- Van Arkel's Groente- en Fruit (vrijdagavond UITVERKOCHT)
- Vivánt Edwin en Janet
- Van Brenen Textiel Doorn (vrijdagavond UITVERKOCHT)

De zaterdagavond voorstelling wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een voor iedereen toegankelijke (ook als je de voorstelling niet, of op een ander moment hebt bekeken) afterparty met zanger/DJ Patrick Willemse