Heb jij lef en sta je graag in de schijnwerpers?

Bij ons groei je en leer je jezelf te ontpoppen op het podium!

 

Onze jeugdafdeling bestaat uit een groep kinderen tussen de 12 en 17 jaar. De jeugd heeft 1 keer per jaar een voorstelling, dit kan een toneelstuk of musical zijn. Begin september start normaliter het repetitieseizoen. Onder regie van Marcel Bruijne, Inge Nietveld, Wilma Jacobs en Ina van Doorn wordt er wekelijks gerepeteerd om in februari een fantastische voorstelling op de planken te zetten. De eerstkomende voorstelling vindt plaats op een nader te bepalen datum in Sport- en Cultuurcentrum De Binder te Leersum.

De jeugd repeteert tot een week voor de voorstelling 1 keer per week in de toneelzaal van De Binder. Altijd op woensdagavond van 19.00 tot uiterlijk 20.45 uur. In de week van de voorstelling hebben wij altijd 2 generale repetities, op maandagavond en woensdagavond. Deze starten om 18.00 uur en duren tot circa 22.00/22.30 uur. 

Het lidmaatschap voor onze jeugdafdeling bedraagt € 25,00 per jaar en zal altijd begin oktober d.m.v. een automatische incasso worden geïncasseerd. Tevens wordt er bij de start van de repetities om een eigen bijdrage gevraagd van € 25,00 om drinken en snoepjes/chips te kopen voor de gehele repetitietijd. 

Wij werken aan de basisvaardigheden van het toneelspelen: lichaamsexpressie en verbale expressie, acteren, samenspel en spelhouding. Uiteindelijk draait het allemaal om zoveel mogelijk lol te hebben met elkaar.

 

Lijkt het jou leuk om toneel te spelen met leeftijdsgenoten uit de hele gemeente? Mail dan naar darthuizertoneel@gmail.com of vul het aanmeldingsformulier op deze website in. Je kunt ook contact opnemen met Marieke Hek, tel. 06-15082432.