Op 25 en 26 november voeren we onze najaarsuitvoering weer op. Gespeeld wordt: 'N privéjet in m'n achtertuin...? Een (k)luchtig blijspel geschreven door Max Andrea. De regie is in handen van John van Spanje en Monique van Lunteren. Souffleuses: Mariska Roseboom en Betty Webber.

De uitvoering vindt plaats in De Binder te Leersum. Aanvang 20:00, zaal open 19:30.

Kaartverkoop bij nader te noemen voorverkoopadressen en online via onze ticketshop

 

Inhoud:

Boris Antonov (John van Spanje), een schatrijke Russische bonbonfabrikant, heeft een poosje via een chatbox gemailed met Wina (Femke v/d Waerdt) , een Nederlands meisje. Dat heeft tot “een grote liefde” op afstand geleid.

Nu komt hij – met zijn persoonlijke beveiliger (Paul Wallenburg-Lith) als piloot - in zijn privéjet naar ons land gevlogen om persoonlijk kennis te maken. Een “klein probleempje” daarbij is wel, dat Wina bij de correspondentie een foto naar hem heeft gemailed waar niet zij, maar haar vriendin Heleen (Petra Vermunt) op staat…Dat leidt natuurlijk tot grenzeloze verwarringen en moeilijkheden. Niet in het minst bij Mart (Jan Blankestijn) , de vriend van Heleen, waar deze mee samenwoont!

De moeilijkheden stapelen zich op, zeker als de overheid zich er ook nog mee gaat bemoeien!

Overige rollen: Chaline Bruijnsvoort, Machteld Hop, Inge Nietveld, Patrick Willemse.

 

Dit stuk is een eigentijdse hertaling van het oude, succesvolle, ‘daverende-lach-stuk’ ,Hoogheid uw kameel staat voor, door Mimi en Peter van Waterschoot van der Gracht. Een stuk dat ook al door onze vereniging is opgevoerd.