Darthuizer Toneelvereniging speelt "Bruin café Dubbel D”.

 

 

 


Waarom dubbel D? Nee hoor, het is niet wat je denkt. Dubbel D staat voor Derkje en Dorien. Het zijn een paar vrolijke, jolige zussen, die samen een bruin café runnen. Het café wordt bezocht door uitgesproken karakters. Bijvoorbeeld, Reint, die vindt dat hij altijd gelijk heeft. Evert-Jan, een guitig figuur die regelmatig een borrel te veel drinkt. Wilma, zijn vrouw; je kunt haar geen fijngevoelig mens noemen. Harm, een motorrijder in hart en nieren. Met een grote fantasie. Alles wat Harm zegt, moet je halveren en dan is het nog spannend. De excentrieke Jet, die alleen maar via haar hondje praat. Berend, die mondjesmaat komt. Hij is zeer zuinig. Het lukt hem iedere keer weer zonder wat te betalen het café te verlaten. Daar kan de schoorsteen niet van roken! Zouden ze het hoofd boven water kunnen houden?

 

 

 

 

 

 

De voorstellingen vinden plaats in Sport- en Cultuurcentrum De Binder, Hoflaan 29 te Leersum. Kaarten à € 7,50 zijn hier online verkrijgbaar. Fysieke kaarten kunt u ook verkrijgen bij Vivant Leersum & SCC De Binder.

  • vrijdag 25 november, aanvang 20:00, zaal open 19:30. Kaarten zijn hier te bestellen.
  • zaterdag 26 november, aanvang 20:00, zaal open 19:30. Kaarten zijn hier te bestellen. 

De zaterdagavond voorstelling wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een afterparty waarbij iedereen van harte welkom is. (Ook als je de voorstelling niet hebt gezien)

 

Rolverdeling Bruin café Dubbel D
Derkje Mariska Boeve
Dorien Eva Jaaltink
Berend Nocent Walter Jaaltink
Harm Patrick Willemse
Kees de Winter Patrick van de Waerdt
Juul Sofie Brouwer - van Lunteren
Jet Mariëlle Hendriks
Evert-Jan Marcel Bruijne
Wilma Inge Nietveld
Reina Wilma Jacobs